Tavič čokolády – 2 x 1/3 GN 10 cm

3872  s DPH (3200  bez DPH)

Tato čokoládovna má nádobu na vodu a dva zásobníky o velikosti 1/3 GN, ve kterých se čokoláda pomalu rozpouští. Metoda bain marie zabraňuje připalování čokolády a je ideální pro zmrzlinárny, cukrárny, cateringové podniky a čokoládovny.

Dostupnost: 9 skladem

Množstevní slevy

MnožstvíCena s DPH za 1 Ks
3 - 53756 
6 - 103678 
- +

S tímto tavicím přístrojem můžete připravit ty nejlahodnější polevy, omáčky a čokolády. Tavič pracuje metodou bain marie, která umožňuje pomalé rozpouštění a zkapalňování čokolády. Teplota je nastavitelná v krocích po jednom stupni, aby se čokoláda rozpouštěla při požadované teplotě.

Nerezová tavicí pistole na čokoládu

Tento tavič čokolády je celý vyroben z nerezové oceli. Ta zabraňuje korozi a usnadňuje čištění tavičky čokolády. Spotřebič má nádržku na vodu, kterou je třeba před rozpouštěním čokolády naplnit. Dále je tento tavič čokolády vybaven 2 nádobami o velikosti 1/3 GN s hloubkou 10 cm a odpovídajícími víky. Ovládací panel je jednoduchý a skládá se z tlačítka zapnutí/vypnutí a digitálního displeje, který umožňuje nastavit teplotu pomocí šipek. Na boční straně tavičky čokolády jsou dva odtoky. Spodní odtok je kohoutek pro vypouštění vody. Ten umožňuje rychle vypustit vodu z tavičky čokolády bez rizika popálení rukou. Horní odtok je ventil pro vypouštění páry; tímto způsobem lze rychle vypustit vzniklou páru. Tím také zabráníte vzniku horkých výparů, když chcete ze spotřebiče vyjmout gastronádoby s čokoládou.

Snadné rozpouštění čokolády

Nejprve umístěte tavič čokolády na stabilní povrch s dostatečným prostorem kolem. Ujistěte se, že je zavřený kohoutek pro vypouštění vody a otevřený ventil pro vypouštění páry. Naplňte zásobník na vodu a zajistěte, aby hladina vody zůstala mezi značkami minimum a maximum. Umístěte gastronádoby do tavičky čokolády a zapněte ji tlačítkem zapnutí/vypnutí. Pomocí tlačítek se šipkami nastavte správnou teplotu. Počkejte, až voda dosáhne požadované teploty, a vložte čokoládu do nádob. Počkejte, až se čokoláda rozpustí, a jakmile je čokoláda dostatečně rozpuštěná, nádobu vyjměte. Při vyjímání nádoby vždy používejte ochranné rukavice, protože může být horká a mokrá od vody.

Stálá teplota

Při rozpouštění čokolády vždy hrozí nebezpečí jejího spálení. Při rozpouštění čokolády au bain marie je však proces rozpouštění pozvolnější a nepřímý ohřev zabraňuje spálení čokolády. Teplota je nastavitelná v rozmezí od 3 do 100 °C a lze ji snadno odečíst na digitálním displeji na přední straně tavičky čokolády. Musíte dávat pozor, aby se čokoláda nedostala do kontaktu s vodou, což by způsobilo její srážení. Nejprve vyjměte přední nádobu, aby kapky nespadly do druhé nádoby GN. Potřebujete nejprve zadní nádobu? Poté se ujistěte, že je víko umístěno na přední nádobě.

Čištění tavičky čokolády

Díky nerezovému pouzdru a příslušenství se tento tavič čokolády snadno čistí. Po použití přístroj vypněte a nechte jej dostatečně vychladnout. Nádoby GN můžete čistit teplou vodou a jemným mycím prostředkem. Po vychladnutí tavičky čokolády uzavřete ventil pro vypouštění páry. Zajistěte, aby byla vypouštěcí hadice připojena ke kohoutku pro vypouštění vody, nebo postavte tavič čokolády ke dřezu. Otevřete kohoutek pro vypouštění vody, abyste vodu z přístroje vypustili. Vnější povrch můžete otřít měkkým vlhkým hadříkem. Čokoládovnu důkladně osušte a nádoby GN s víčky vložte zpět do přístroje.

Když chcete rovnoměrně rozpustit čokoládu, tento tavicí přístroj je tou správnou volbou! Myslíte si, že je tento tavič čokolády příliš velký? Žádný problém, máme k dispozici několik modelů se stejně snadným použitím. Doplňte svou kuchyni o tento tavič čokolády!

Vlastnosti

  • Nerezový povrch zabraňuje korozi
  • Variabilní termostat 3 °C až 100 °C
  • Konstantní teplota
  • Vybaveno vývodem vody a páry

Specifikace výrobku

  • Čistá hmotnost: 7 kg
  • Kapacita jedné GN nádoby: 5 kg čokolády
  • Rozměry zařízení: Š41 x D49 x V17cm
  • 230V / 50Hz / 1 fáze 1500 Watt

Včetně

  • Dvě 1/3 GN nádoby (10 cm hluboké)

Klady a zápory

+ Stálý tok rozpuštěné čokolády
+ Přesně nastavitelná teplota
+ Zabraňuje připalování čokolády
– Voda může způsobit srážení čokolády

Technické parametry

Materiál / provedení Nerezová ocel
Barva Nerezová ocel
Příkon (W) 1500
Hloubka (cm) 44
Šířka (cm) 41
Výška (cm) 17
Produkt – hloubka (cm) 49.0
Produkt – šířka (cm) 41
Produkt – výška (cm) 17
Hmotnost produktu (kg) 7
Napájení 230V
Celní kód (HS) 8419818090
Počet kusů v balení 5
Výpustný kohout Ano
Počet zástrček 1
Typ displeje Digitální
Výška (cm) – alternativa 23
Nejvyšší teplota (°C) 100.000000
GN rozměr 1/3 GN
Vhodné pro tekutiny 1
Počet GN nádob 2

Ke stažení a média

Hmotnost 7 kg
Rozměry 49,0 × 41 × 17 cm
Značka

Brands

Nákupní košík
Informujte mě Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Prosím, zanechte níže svou platnou e-mailovou adresu.
Přejít nahoru