Tavič a udržovač polev CARAPHOT ONE
16366 Kč s DPH (13526 Kč bez DPH)
Vyrobeno v Itálii
Stroje jsou vyráběny na zakázku , termín dodání cca 3-6 týdnů dle náročnosti
Popis
CARAPHOT je tavič čokolády navržený a zkonstruovaný tak, aby rozpouštěl a udržoval teplotu čokolády.
Uvnitř CarapHot jsou vyjímatelné nádoby, do kterých lze vložit čokoládu, omáčky, polevy, krémy, které lze použít na
operace, jako je natírání zmrzliny na špejli, točení a zdobení jak řemeslných, tak měkkých zmrzlin, mražených jogurtů atd.
• Kapacita: 7 l pro CarapHot One a Two – 2 l pro CarapHot Mini.
• Výška nádob je ideální pro důkladné ponoření produktů: 25 cm pro CarapHot One a Two – 14 cm pro CarapHot Mini.
• Vyjímatelná nerezová nádoba.
• Suchý topný systém, bez vody, jak na dně, tak na bocích pro zajištění rovnoměrné teploty.
• Analogový termostat pro regulaci teploty.
• Možnost instalace CarapHot a CarapHot Mini do pultu díky vestavěné sadě.
- Připojení : 230V / 50Hz
- Příkon : 0,5 Kw
- Hmotnost : 10Kg
- Objem : 7L
- Maximální teploa : 50°C
- Šířka : 31 cm
- Hlobka : 31 cm
- Výška : 30 cm
Další informace
Hmotnost | 28 kg |
---|---|
Rozměry | 39 × 46 × 82 cm |
Značka |