CARAPHOT je tavič čokolády navržený a zkonstruovaný tak, aby rozpouštěl a udržoval teplotu čokolády.
Uvnitř CarapHot jsou vyjímatelné nádoby, do kterých lze vložit čokoládu, omáčky, polevy, krémy, které lze použít na
operace, jako je natírání zmrzliny na špejli, točení a zdobení jak řemeslných, tak měkkých zmrzlin, mražených jogurtů atd.
• Kapacita: 7 l pro CarapHot One a Two – 2 l pro CarapHot Mini.
• Výška nádob je ideální pro důkladné ponoření produktů: 25 cm pro CarapHot One a Two – 14 cm pro CarapHot Mini.
• Vyjímatelná nerezová nádoba.
• Suchý topný systém, bez vody, jak na dně, tak na bocích pro zajištění rovnoměrné teploty.
• Analogový termostat pro regulaci teploty.
• Možnost instalace CarapHot a CarapHot Mini do pultu díky vestavěné sadě.
- Připojení : 230V / 50Hz
- Příkon :0,3 Kw
- Hmotnost : 2,5 Kg
- Objem : 2 L
- Maximální teploa : 50°C
- Šířka : 20 cm
- Hlobka : 25 cm
- Výška : 15 cm







