
NEJVHODNĚJŠÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠE POTŘEBY.
Společnost Eurochef srl byla založena v roce 1992 s cílem vyrábět funkční, spolehlivé a výnosné spotřebiče pro vaření čerstvých nebo mražených potravin v restaurační kvalitě na vyžádání, a to i v prostorách bez kuchyně, bez digestoře… a bez šéfkuchaře!
Technické výhody
Fritézy a vařiče těstovin Eurochef:
– neobsahují žádné díly vyžadující plánovanou údržbu
– nevyžadují pravidelnou výměnu dílů
– nemají žádné vnitřní mechanismy, které by se mohly během provozu zaseknout
– jsou extrémně uživatelsky přívětivé a snadno se čistí
– umožňují bezkonkurenční hygienu
– jsou velmi kompaktní
– u fritéz EUROCHEF, stejně jako u spotřebičů PASTACHEF a PASTA PRONTA není nutná digestoř; toto bylo certifikováno různými italskými zdravotnickými orgány na základě nezávislých laboratorních testů provedených Agenturou pro ochranu životního prostředí Emilia Romagna, které potvrzují, že neprodukují absolutně žádné emise do ovzduší.
Naše spotřebiče připravují jídla vynikající kvality, a to i proto, že vaří tradičním způsobem.
Se spotřebiči Eurochef lze také přidat novou linku k zavedeným podnikům se stejným personálem a s minimálními investicemi, které se vrátí během několika měsíců.
S těmito spotřebiči mohou bary, hospody, pizzerie s jídlem na míru i s sebou, hotely, plážové resorty, kiosky, sportovní zařízení a čerpací stanice vařit těstoviny, pizzu, hranolky, krokety, ryby, zeleninové placičky, řízky atd. bez kouře a výparů a především bez nutnosti kvalifikovaného personálu.
Spokojenost
Naši stálí zákazníci se po letech vracejí, aby si koupili naše nové modely, což dokazuje spokojenost těch, kteří s našimi spotřebiči denně pracují a oceňují jejich uživatelskou přívětivost a vysokou návratnost investic. Jsme hrdí na to, když nám lidé někdy říkají, že naše spotřebiče „vydělávají peníze“.
Eurochef se vždy silně zaměřoval na technické faktory (pohodlí, jednoduchost, snadné čištění a spolehlivost), aby reagoval na potřeby a očekávání zákazníků.
Toho lze dosáhnout částečně proto, že Eurochef má kompletní výrobní cyklus: od konceptu produktu přes jeho návrh, prototypování, kompletně interní výrobu, prodej a poprodejní servis.
Rychlost
Trh s jídlem mimo domov roste a toto odvětví je předurčeno k dalšímu růstu s ohledem na změny, ke kterým dochází v kavárnách a barech, které se stále více obracejí k rychlému občerstvení, podávají obědy, večerní bufety nebo svačiny kdykoli.
Eurochef neustále inzeruje v předních oborových časopisech a vystavuje na hlavních veletrzích.
Naše spotřebiče vždy instalují a uvádějí do provozu naši technici nebo technici našich obchodních partnerů, kteří našim zákazníkům poskytnou potřebné pokyny a ukážou jim, jak spotřebiče používat, prostřednictvím praktických ukázek vaření.
