Popis
Temperovací stroj T5 se snadno ovládá a je zásadním pomocníkem v cukrárnách, zmrzlinárnách a provozovnách HORECA. Vyrobeno tak, aby rozpouštělo a temperovalo jakýkoli druh čokolády; Přímé popouštění šneku umožňuje tekutost čokolády a dokonalou směs krystalů, čímž vzniká konečný produkt výjimečné kvality.
Technické vlastnosti | Kapacita | Objem nádrže 5 kg |
Tank | Vyhřívaná nádrž na čokoládu | |
Vytápění | Dvojitý topný okruh pro nádrž i šnek | |
Ovládání | Programovatelná zapnutí a vypnutí | |
Šnek | Odnímatelný šnek pro snadné čištění a výměnu čokoládových výrobků, opačný směr pro vykládku čokolády | |
Termostaty | Termostaty pro regulaci teploty s velkou přesností | |
Chladicí jednotka | Chladicí jednotka s nuceným chlazením vzduchem | |
Výkon | 240 voltů – jednofázové Hz 50 – KW 0,4 | |
Rozměry | Rozměry: 480x 450 x v 390 mm | |
Další informace
Hmotnost | 40 kg |
---|---|
Značka |