Tavič a udržovač polev CARAPHOT mini 2

12734  s DPH (10524  bez DPH)

Vyrobeno v Itálii

Stroje jsou vyráběny na zakázku , termín dodání cca 3-6 týdnů dle náročnosti

Množstevní slevy

MnožstvíCena s DPH za 1 Ks
3 - 512352 
6 - 1012097 

Compare
Kód produktu: 09.CPM2 Kategorie: , Štítek: Značka:

Popis

CARAPHOT je tavič čokolády navržený a zkonstruovaný tak, aby rozpouštěl a udržoval teplotu čokolády.
Uvnitř CarapHot jsou vyjímatelné nádoby, do kterých lze vložit čokoládu, omáčky, polevy, krémy, které lze použít na
operace, jako je natírání zmrzliny na špejli, točení a zdobení jak řemeslných, tak měkkých zmrzlin, mražených jogurtů atd.
• Kapacita: 7 l pro CarapHot One a Two – 2 l pro CarapHot Mini.
• Výška nádob je ideální pro důkladné ponoření produktů: 25 cm pro CarapHot One a Two – 14 cm pro CarapHot Mini.
• Vyjímatelná nerezová nádoba.
• Suchý topný systém, bez vody, jak na dně, tak na bocích pro zajištění rovnoměrné teploty.
• Analogový termostat pro regulaci teploty.
• Možnost instalace CarapHot a CarapHot Mini do pultu díky vestavěné sadě.

  • Připojení : 230V / 50Hz
  • Příkon :0,6 Kw
  • Hmotnost : 5 Kg
  • Objem : 2 x 2 L
  • Maximální teploa : 50°C
  • Šířka : 20 cm
  • Hlobka : 45 cm
  • Výška : 15 cm

Další informace

Hmotnost18 kg
Rozměry39 × 46 × 82 cm
Značka