Skříň na zrání/uskladnění salámů, sýrů Klima Aging Basic

232500  s DPH (192149  bez DPH)

  • Dry Age , zrání syrů a salámů
  • Zakázková výroba
  • Vyrobeno v Itálii

Skladem

Množstevní slevy

MnožstvíCena s DPH za 1 Ks
3 - 5225525 
6 - 10220875 
- +

Kód produktu: KAE1500PV Katalogové číslo: KAE1500PV Kategorie: , , Štítek: Značka:

Patentovaný systém  OxygenKLIMA zajišťuje správné a plánované okysličení produktu, které zabíjí mikroorganismy a plísně. Tento typ konfigurovatelného dezinfekčního a deodorizačního systému mají pouze ochucovací skříňky KLIMA. Frekvence dezinfekce komory závisí na zvoleném programu, v průměru probíhá každé 3 hodiny a trvá 6 minut.

  • Omezuje a kontroluje přítomnost bakterií a plísní
  • Odstraňuje nepříjemné pachy, maso lze kořenit až 2 měsíce
  • Vzduch je odebírán zvenčí a přiváděn jako čistý kyslík do komory kontrolovaným a dávkovaným způsobem
  • Dezinfekce bez chemikálií, a to i v těžko přístupných částech, jako jsou vnitřní ventilační kanály a součásti chladicích jednotek
  • Zabraňuje růstu plísní a bakterií mezi kusy masa, které byly umístěny v různých časech. Ve skutečnosti má čerstvé maso více vlhkosti (jedna z hlavních příčin růstu bakterií) a může kontaminovat kusy, které byly kořeněny nejdéle.

Klima Aging skříně na maso nebo sýry zaručují rovnoměrné větrání a ideální mikroklima:

  • Unikátní a patentovaný ventilační systém „VO“ je jedním z detailů, díky kterému mají skříně KLIMA nejinovativnější technologii koření na trhu
  • Asymetrické uspořádání otvorů na zadní vnitřní stěně zajišťuje rovnoměrné odvětrávání a rovnoměrné zrání celého produktu. Vzduch je směrován vodorovně i svisle, aby se v celé komoře udržela konstantní teplota a vlhkost a vytvořilo se ideální mikroklima
  • Není potřeba pravidelně přesouvat a otáčet produkty ve skříni, což usnadňuje a zefektivňuje organizaci práce a zabraňuje vnikání nevyčištěného vzduchu do komory
  • Skříně využívají monoblokovou chladicí jednotku a ekologické chladivo R290 pro zajištění nejlepších výsledků zrání a snížení nákladů na energii.

Popis:

  • profesionální skříně Klima Aging jsou určeny pro dochucování salámů nebo sýrů
  • mají také speciálně označené programy, které jsou ideální pro veganské produkty
  • digitální ovládání
  • tropická klimatická třída 5 umožňuje zařízení pracovat při vysokých teplotách od +18 do +43°C
  • ekologické chladivo R290
  • nepřímé ventilované chlazení s horizontálním a vertikálním prouděním vzduchu (patentováno)
  • rovnoměrné rozložení vzduchu a vlhkosti v komoře umožňuje rovnoměrný proces zrání všech produktů
  • patentovaná monobloková chladicí jednotka, která zjednodušuje údržbu zařízení
  • 6 hotových a konfigurovatelných receptů
  • možnost nastavení 8 kroků pro každý recept
  • možnost nastavení rychlosti ventilátoru
  • skleněné dveře umožňují sledování přirozené změny barvy zpracovávaného masa
  • nastavitelná provozní teplota od +2 do +25°C
  • vynikající tepelná izolace
  • Funkce testovacího centra
  • U vybraných modelů možnost dokoupení systému „OxigenKlima“.
  • sonda pro měření vlhkosti a teploty
  • vnitřní LED osvětlení
  • včetně nastavitelných polic
  • schopnost řídit proces zrání a měnit nastavení v každé fázi
  • odvod kondenzátu z vyvíječe páry přizpůsobený pro přímé napojení na odpad
  • doplňky z nerezové oceli
  • možnost výběru ochucovací sady (při objednávce je důležité uvést typ sady, na sýr/salám – jinak bude přiřazena standardní salámová ochucovací sada)
  • Najednou lze kořenit pouze jeden druh produktu (sýr/salám).
  • bezplatné školení uživatelů

Sada KLIMA AGING BASIC 1500 obsahuje:

  • 8M150RIKIT CA – 8 ocelových polic + 8 párů vodítek (sýr)
  • Salám – 4A150KIT SA – 4 police s 36 zuby + 4 páry vodítek (salám)

Technické parametry:

  • vnější rozměry [mm]: 1460x850x2115
  • výkon [kW]: 1,8
  • Napájení [V]: 230
  • min/max kapacita [kg]*:80/140
  • počet dveří [ks]: 2
  • hmotnost [kg]: 270
Hmotnost 270 kg
Rozměry 146 × 85 × 211 cm
Značka

Brands

Nákupní košík
Informujte mě Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Prosím, zanechte níže svou platnou e-mailovou adresu.
Přejít nahoru