Dražovací buben pro potahování čokoládou Bassina 5

179 000  s DPH (147 934  bez DPH)

2 skladem

Compare

Popis

 

  • Pro čokoládové polevy, které jsou dokonalé zvenku i zevnitř.
  • Vhodné pro malou / střední výrobu, ideální pro čokoládovou polevu mandle, lískové ořechy, káva, pufovaná rýže a různé další produkty.
  • Výrobní kapacita až 5 kg. výrobku na pracovní cyklus.
  • Stroj vyrobený výhradně z oceli AISI 304 vhodný pro malé střední výroby, ideální pro čokoládové polevy mandlí,
    lískové oříšky, káva, pufovaná rýže a různé další produkty.
  • Výrobní kapacita až 4,5 kg produktu na pracovní cyklus.
  • Stroj je vybaven tepelným čerpadlem pro vývoj horkého/studeného vzduchu. Horký vzduch používaný pro zvětšení zakrytovaného produktu, studený vzduch pro vyhlazování, leštění a konečné čištění
  • Teplotu, rychlost a smysl otáčení nádrže lze nastavit pomocí ovládacího panelu s dotykovou obrazovkou.

Pracovní proces obecně zahrnuje 3 fáze:
• Zvětšení/krytí
• Zaoblení/zjemnění
• Dokončení produktu
ZVĚTŠENÍ/POKRYTÍ
Rychlost otáčení: 50 % Teplota vzduchu (studeného): 10-13°C
Nalijte tenkou vrstvu rozpuštěné čokolády (asi 40 ° C) do nádrže a rozetřete ji měkkou stěrkou, aby se usnadnilo
válcování produktu. Po několika minutách, když je čokoláda ztuhlá, produkt představíme
po zakrytí a při zachování naznačeného nastavení začneme postupně přidávat rozpuštěnou čokoládu
progresivní kroky, před přidáním další čokolády se ujistěte, že kolem produktu ztvrdla.
Takto postupujte, dokud nedosáhnete požadované tloušťky krytí a zvyšte rychlost až na 100 %.
ZAKALENÍ/ZLEPŠENÍ
Rychlost otáčení: 70-100% Teplota vzduchu (horký): 33-40°C
V této fázi zpracování vypněte studený vzduch, nechte stroj běžet asi 2 minuty, v tomto okamžiku jej zapněte
horký vzduch o teplotě 33-34°C pokud použijeme bílou čokoládu, 38-40°C pokud použijeme hořkou čokoládu. My
nechte produkt 20 až 40 minut otáčet, dokud povrch nedosáhne uspokojivé homogenity. V tomto bodě
vypněte teplo a zapněte studený vzduch kolem 12-13 °C, aby se tvar zafixoval. Nyní můžete vytáhnout
Před přechodem k finálnímu dokončovacímu procesu jej nechte stabilizovat.
POVRCHOVÁ ÚPRAVA PRODUKTU
Dokončení produktu zahrnuje použití několika technik. Vše musí být provedeno pomocí
strojově čisté a se stabilizovaným produktem.
Leštění pomocí Capol:
Tento proces zahrnuje postupné přidávání leštícího produktu podle výrobce
instrukce. Basy musí být alespoň 10 hodin odleženy ve vhodném prostředí
stabilizaci a znovu zaveden do dokonale čistého a suchého stroje.
Přidané prášky:
Tento proces zahrnuje postupné přidávání práškových nebo granulovaných produktů různých druhů. The
Nezbytnou podmínkou pro přilnutí těchto výrobků k basu je, aby byl čokoládový povrch měkký, pak pokračujte
jak je uvedeno ve fázi ZAKRULOVÁNÍ / ZRYCHLENÍ, když je produkt změkčený, vypněte proudění vzduchu
úplně, přidejte prášek / granulovaný váleček a nechte dobře přilnout. Vyjměte produkt a nechte jej a
několik hodin ve vhodném prostředí před balením.
Přidaná čokoládová vrstva:
Tento proces zahrnuje přidání tenké vrstvy rozpuštěné bílé čokolády, obarvené barvivem rozpustným v tucích.
Spusťte stroj s nastavením INGROSAMENTO/COPERTURA bez vytvoření počátečního čokoládového filmu
v nádrži, ale jednoduše zavedením produktu a přidáním barevné čokolády, dokud není požadovaný výsledek
získaný.
Technická specifikace

Rychlost otáčení bubnu 10-60 ot./min – nastavitelná

Rozsah pracovní okolní teploty : 0°C až +50°C

Rozsah pracovní okolní vlhkosti 10% až 90% bez kondenzace

Stroj musí být uskladněn

Volt 240-50 Hz-1kw (speciální napětí na vyžádání)

Vnější rozměry-525 x 423 x 712

Kapacita nádrže 4,5 kg

Výkon 1 kw

Ovlánací menu ( velmi snadné a intuitivní ) v anglickém a italském jazyce

 

Další informace

Hmotnost60 kg
Značka